Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016  *(denumit in continuare ‘Regulament’)

Cabinet de Avocat „Sicacik Conselia”, cu sediul in Str. Tîrgu Frumos,  Nr. 3-5, Bl. 7, Sc. A,  Cod unic de inregistrare 23636105, X40/94077/2008,  denumita in continuare OPERATOR, reprezentata legal de doamna avocat Sicacik Conselia.

In calitate de proprietar și administrator al acestui site *(denumit in continuare ‘Site’), anume www.cabinet-av.ro, va aduc la cunostinta urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui Site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  1. Date identificare reprezentant client : Nume, Adresa Email, Telefon;
  2. Alte informatii : ‘Mesaj’.
Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei comerciale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar)  pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor comerciale realizate telefonic sau prin email.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a :

  1. Cere informatii necesare etapei pre-contractuale in vederea accesarii serviciilor specifice oferite de Operator;
  2. Cere informatii pentru reluarea relatiei sau mentinerea relatiei comerciale;
  3. Trimite oferte / informatii personalizate realizate numai la cerere;
  4. Indeplinirea unor obligatii legale, daca acestea exista, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede expres astfel de obligatii;

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, stergere.

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

  1. Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1 conform scopurilor de la  Art 2.2. Literele A, B si C din prezentul Acord;
  2. Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului de la Art. 2.2. Litera D din prezentul Acord;

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact confirmati ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele A, B, C din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. A;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 3.2.2. Dacă nu doriți să ne dați consimțământul pentru prelucrarea datelor, nu-i nicio problemă, ne puteți suna direct pe numărul de telefon afișat făcând mențiunea că nu doriți să reținem niciun fel de date sau informații în ceea ce vă privește.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art. 4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati, fara sa va fie cerut acordul, este in cazul indeplinirii unor obligatii legale sau contractuale; In privinta indeplinirii obligatiilor legale, Datele vor fi furnizate numai la cererea autoritatilor/institutiilor competente si automat numai in cazul in care legea ne obliga expres in acest sens.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1 din prezentul Acord, confirmati ca aveti 16 ani impliniti si faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date nu va exista nicio consecinta. Toate informatiile pot fi furnizate direct la sediul nostru fara a fi nevoie sa le trimiteti prin adresa de posta electronica (email).

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.