Despre noi

DESPRE NOI

Încredere, Experiență, Confidențialitate

Cabinetul de avocatură ‘Sicacik Conselia’ este alături de partenerii săi cu soluții juridice, idei și sfaturi practice, consultanță, asistență și reprezentare, pentru urmărirea și satisfacerea drepturilor ori intereselor legitime. Calitatea de membru al Baroului București și experiența practică de peste 15 ani în variatele domenii ale dreptului român și internațional ne recomandă ca fiind un cabinet de încredere, util și eficient.

Consultanța, asistența și reprezentarea este oferită în fața oricăror entități, instituții sau organe, de stat ori private.

Ne implicăm spre ajutorul fiecărui client cu toate resursele umane, materiale și intelectuale disponibile, adunate, dezvoltate sau formate în sutele de cazuri unde abilitățile noatre au fost solicitate. În mai toate spețele pe care le reprezentăm ne ajutăm de experți în diferite domenii de activitate, experți precum contabili, executori judecătorești, experți tehnici judiciari, IT-iști, translatori, interpreți. Aceștia ne ajută să ducem la îndeplinire misiunea cu succes, să obținem cel mai bun rezultat posibil pentru partenerii noștri. Ne mândrim cu multitudinea de resurse la dispoziția noastră și cu felul în care angajăm aceste resurse spre satisfacția clientului nostru.

Principalele valori care ne ghidează activitatea profesională sunt Încredere, Confidențialitate și Experiență. Țelul nostru este să dezvoltăm parteneriate durabile spre satisfacția clienților noștri, construind cu aceștia relații apropiate bazate pe respect reciproc și încrederea că suntem mereu atenți la nevoile lor.